Algemeen Gemengd Koor viert jubileum

BORCULO – Volgend jaar viert het Algemeen Gemengd Koor uit Borculo haar 45-jarig jubileum. Reden om ruimschoots aandacht aan dit heuglijke feit te besteden. ”Dat willen we tijdens een aantal momenten in het jubileumjaar gaan doen. Onze eerste activiteit is het meedoen met het gehele koor aan een Bach-scratch in de Nicolaikerk in Utrecht op zaterdag 15 maart a.s. Zingen ” from scratch” betekent een hele dag oefenen met zangers uit het hele land en afsluiten met een concert op diezelfde dag”, zegt Renkse Mooibroek

”We zijn sinds een paar weken begonnen met het repeteren van het Bach- repertoire van die dag. Wij hebben er zin in! Wilt u met ons repeteren en op 15 maart mee naar Utrecht? Dat kan! Wij kunnen nog wel een aantal zangers gebruiken bassen, tenoren en sopranen gebruiken.”

Repetities worden op woensdagavond gehouden in ‘ t Hof in Borculo, van 20.00- 22.00 uur. Tegen een heel aantrekkelijke prijs kunt u inschrijven en repetities volgen. Informatie bij de secretaris van ons koor, Rita Udo, [email protected] Voor meer informatie over de inhoud van de dag verwijzen wij u graag naar www.singalongevents.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven