Bijzondere kerstkribbe gespot in Beltrum!

BELTRUM – Het moet ook altijd lomp en onbenullig in Beltrum! Reporter Roy Nijman spotte op eerste kerstdag een bijzondere kerstkribbe aan de Buurseman in Beltrum. Hans Kok is vijftig jaar geworden en heeft deze levende ‘kribbe’ – inclusief  ‘Jindje Kezus’ – cadeau gekregen. De kerstkribbe staat op een stuk gemeentegrond – afgezet met dranghekken. Twee echte schapen houden de wacht… Vrienden, familie en de buurt hebben gezamenlijk de boel versierd. Veel mensen genieten van het tafereel en kunnen er smakelijk om lachen. Maar er zijn ook gelovigen die dit niet kunnen waarderen… Hans van harte namens alle Berkellanders! Ook wat bijzonders gespot in Berkelland? Wij horen het graag! Mail foto’s en filmpjes naar [email protected].

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4316]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven