Dansmarathon valt in de smaak + foto’s

NEEDE – De Needse Gymnastiek Vereniging heeft zaterdagmiddag een dansmarathon op poten gezet. In de sportzaal aan de Dumasweg werd van 12.00 tot 18.00 uur gedanst. Het doel was zo veel mogelijk geld inzamelen voor Serious Request! Vele jeugdigen hebben deelgenomen aan de actie (zie foto’s). 3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree.

Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Elk jaar sterven ruim 800.000 kinderen aan diarree, elke dag 2200 kinderen. Dat zijn ruim 70 volle schoolklassen per dag.

Deze week wordt de uitslag van de dansmarathon bekend gemaakt. Vorig jaar hebben de dansers 1068,00 euro binnengehaald.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4291]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven