Dertig jaar De Ruif: Maandag Ladies Night

NEEDE – Inmiddels is de feestmaand van 30 jaar Café de Ruif’ alweer twee weken onderweg. Hierbij hebben de eerste twee generaties met groot succes hun avonden en nostalgische activiteiten georganiseerd. Café de Ruif is erg enthousiast over de opkomst tijdens deze weekeinden, en de positieve reacties die men tot nu heeft mogen ontvangen. Uiteraard staan er voor aankomend weekend weer vele activiteiten op het programma.

Aankomende zaterdagmiddag staan de kids (vanaf 4 jaar) in de spotlight. De kinderen kunnen vanaf 13.00 uur heerlijk knutselen en spelletjes spelen waarna er een bus vertrekt naar de Needse Berg. Hier zal onder begeleiding van volwassenen een leuke dierentocht gedaan worden, waarna er ook nog een mogelijkheid is tot spelen in de Berg. Hierna zal de bus weer richting Café de Ruif vertrekken om daar de middag gezamenlijk rond 17.00 uur af te sluiten. Deelname aan deze middag is gratis.

Aankomende zondag is er van 16.00 uur t/m 19.00 uur een openbare receptie bij de Ruif. Alle mensen, groepen, ondernemers, (oud)personeel en verenigingen die zich betrokken voelen bij het 30 jarig bestaan van de kroeg zijn van harte uitgenodigd om te proosten op dit jubileum. Op maandag 23 december is er een uniek evenement bij Café de Ruif. Vanaf 19.00 uur is de Ruif het toneel van heuse Ladies Night! Voor deze avond is de kroeg een samenwerking aangegaan met diverse Needse ondernemers. Tijdens deze avond kan er met de volgende mensen en bedrijven kennis gemaakt worden: Regine ter Braak; Image Consultant.  Betty Florijn; Dapur Kita. Heerlijke Indische gerechten (ook beschikbaar voor workshops). Yvons’s Brocant; Kom Yvonne’s prachtige brocante spullen bewonderen.

Bloemsierkunst Bouwmeester; voor trendy bloemideeën en leuke hebbedingetjes. Annelies van Wee; AVW interieuradvies. Jolanda Temmink; Etos Neede. Voor al uw make-up en heerlijke geuren. Ilonka Nijemeisland; In-Jewels. Karin van Paridon; Cambridge Consulent. Han Kolkman; Erotisch fotograaf. Monique Asschert: Voor perfecte nagels moet u bij Monique zijn.

Tijdens deze avond is er bijzonder veel te beleven. Zodoende is het café voor deze avond voorzien van een extra tent. Alle bezoekers krijgen tijdens deze avond bij binnenkomst een heerlijk glaasje Prosecco. Daarnaast krijgen de eerste 75 dames een goodie-bag aangeboden.

Dus voor een ieder die zin heeft aan een ontzettend gezellig avondje uit met familie of vriendinnen, is Café de Ruif aankomende maandag vanaf 19.00 uur geopend.  Voor de mensen die op de hoogte willen blijven van het volledige programma van de december feestmaand bij Cafe de Ruif kunnen kijken op www.bruincafe-deruif.nl of volg de facebookpagina.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven