Elite/Dynamo Vriendenkring is opgericht

NEEDE – In het kader van teruglopende subsidies en sponsorgelden is er door enkele donateurs van volleybalvereniging Elite/Dynamo het initiatief ontstaan een vriendenkring voor volleybalvereniging van de grond te krijgen.

Doelstelling is om middelen binnen te krijgen om de volleybalvereniging financieel te ondersteunen middels het werven van leden voor de Elite/Dynamo Vriendenkring.  In het kader van het vijfentwintigjarig jubileum van Elite/Dynamo is besloten dat de mensen die dit seizoen lid worden  € 25,- betalen voor hun aanmelding bij de Vriendenkring.  Elk volgend jaar zal een bijdrage van € 50,- per jaar worden gevraagd voor het lidmaatschap bij de Elite/Dynamo vriendenkring. De gelden zullen worden beheerd door de het bestuur van de vriendenkring. Door inspraak met de leden van de vriendenkring zal vervolgens worden bepaald waar de extra gelden aan uitgegeven worden.

Zo kan Elite/Dynamo elk seizoen rekenen op een ondersteuning van de Elite/Dynamo Vriendenkring. De ondersteuning kan bestaan uit bijvoorbeeld wat extra ballen, maar het kan bijvoorbeeld ook een nieuw volleybalnet, speciale trainingsfaciliteiten, nieuwe vlaggen, telborden, attributen voor het beach-volleybal, of bijvoorbeeld het sponseren van een jeugdactiviteit betreffen.

Elk aangemeld  lid krijgt een vermelding van hun naam op de website van Elite/Dynamo Neede. Ook is elk lid van de vriendenkring welkom op de feestavond en krijgt een consumptie gratis. Tevens heeft men recht op de elektronische nieuwsbrief van Elite/Dynamo Neede.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven