Groot ‘cadeau’ voor juf Rudis Groeskamp

EIBERGEN – Wat krijg je als je 25 jaar in dienst bent? Een grote bos bloemen, een reischeque, en een lekkere taart. Maar (kleuter)juf Rudis Groeskamp kreeg dinsdagmorgen (10 december) nog een extraatje. Niemand minder dan Gerda Havertong (bekend van programma Sesamstraat) kwam naar basisschool de Schakel om de jubilerende juf en de schoolkinderen te verrassen. “Ik wist nergens van, plots stond ze voor me”, lacht Rudis. De komst van Gerda had de school te danken aan de man van juf Rudis. Hij had de BN’er gestrikt. Gerda heeft een paar kerstverhalen voorgelezen en ook kerstliedjes gezongen met de kids. “Want een uur lang stilzitten en luisteren valt niet mee. Het was een superleuke ochtend”, aldus Gerda. Juf Rudis leest veel voor in de klas. Ze vind het heel belangrijk.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4274]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven