Han Hilderink winnaar van fotowedstrijd

BORCULO – Burgemeester Hein Bloemen heeft op dinsdag 10 december de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de fotowedstrijd ‘Samen in Berkelland’. Han Hilderink uit Haaksbergen maakte de winnende foto. De tweede prijs was voor Joke Stomps uit Ruurlo. Erika Klein Kranenbarg uit Ruurlo sleepte de derde prijs in de wacht.Han Hilderink, de winnaar van de fotowedstrijd maakte een prachtige foto van: Samen kijken naar het bloemencorso in Rekken. Joke Stomps stuurde maar liefst 3 foto’s. Haar winnende foto was: Samen muziek maken tijdens de slipjacht in Gelselaar. Erika Klein Kranenbarg legde de eerste lentedag vast. Samen studeren in het Reurlse Brook. De prijswinnaars kregen een VVV-bon van tweehonderd, honderd en vijftig euro.

Ook waren er bloemen en uiteraard de winnende foto op A4 fotopapier afgedrukt. Naast de eerste, tweede en derde prijs, zijn er door de jury nog twaalf foto’s gekozen die allemaal in de gemeentegids 2014-2015 komen te staan. Die gemeentegids komt in juli 2014 uit. De foto van Han Hilderink ‘Samen kijken naar het bloemencorso in Rekken’ komt zelfs op het kaft van de gids.

Op de oproep om foto’s in te sturen voor de wedstrijd hadden we deze keer 34 inzenders en 77 foto’s. De jongste inzender was 9 jaar en de oudste 76 jaar. De gemeente is blij met de inzendingen. Stuk voor stuk zijn het prachtige plaatjes van zeer goede kwaliteit. Ook de foto’s die niet in de prijzen zijn gevallen, worden wellicht voor andere gemeentelijke publicaties of voor de website gebruikt. Alle inzenders zijn per brief hartelijk bedankt voor hun inzending en op de hoogte gebracht van de uitslag van de wedstrijd.

De gemeentelijke jury, bestaande uit raadslid Stefan Nijhuis, wethouder Han Boer en burgemeester Hein Bloemen hadden een hele klus aan het selecteren van de vijftien mooiste foto’s. De foto’s moesten in ieder geval voldoen aan het criterium ‘Samen in Berkelland’.

Zie hier het overzicht, deze foto’s verdienen ook een plaatsje in de gemeentegids!

[nggallery id=4275]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven