Julianaschool en Op d’n Esch de winnaars

EIBERGEN – Op woensdag 11-12-13 organiseerde de BC Picker Reds het jaarlijkse basketballtoernooi voor de Eibergse basisscholen om het Kampioenschap van Eibergen voor het schooljaar 2013-2014. Er werd fel en fair gestreden in 3 categorieën: Jongens/Meisjes van Groep 6/7; Meisjes/Mix Groep 7/8 en Jongens Groep 7/8. Met 20 deelnemende teams en ca. 140 leerlingen van 7 basisscholen was het gezellig druk in de Eibergse Pickerhal.

De kinderen speelden opvallend goed: de in de afgelopen maanden door de BC Picker Reds in samenwerking met de Sportfederatie Berkelland en de Rabobank Achterhoek-Oost gegeven clinics in het kader van de ‘Sportintro Basketball’ wierpen hun vruchten af. Hopelijk zullen vanuit deze opbouw (sportintro èn toernooi) weer een aantal nieuwe jonge leden hun weg naar de Reds weten te vinden.

Uiteindelijk kon de dag door 2 scholen met een Kampioenschap van Eibergen worden afgesloten. De grote winnaar dit jaar is de School Op d’n Esch, die wist te winnen in de categorie Jongens/Meisjes Gp 6/7 en de categorie Jongens Gp 7/8.

De Juliananschool werd Kampioen van Eibergen in de categorie Meisjes/Mix Gp 7/8. Deze scholen namen de inmiddels zeer gewilde rood-gouden trofee mee naar huis.

Volledige Uitslag
Jongens/Meisjes Gp 6/7
1. Op d’n Esch Mix 6/7
2. De Schakel J6-1
3. De Schakel J6-1

Meisjes/Mix Gp 7/8
1. Julianaschool Mix8
2. De Schakel M8
3. Willem Sluijter Mix 7/8

Jongens Gp 7/8
1. Op d’n Esch J8
2. Willem Sluijter J 7/8
3. Schakel J7 En Schakel J8

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven