Kerstdrukte: Een kijkje bij slager Kuenen

RUURLO – Slagers, bakkers, groenteboeren, en supermarktmedewerkers draaien op dit moment overuren. Berkellanders slaan massaal hun lekkernijen in voor kerst. NUB nam maandagmiddag (23 december) een kijkje bij keurslager Kuenen in Ruurlo. “We zijn nu vooral bezig met bestellingen en het klaarmaken van onze producten. Morgen wordt het extreem druk in de winkel. We hopen dat we vannacht nog naar bed kunnen”, aldus Wiljo Kuenen. Verslaggever Roy Nijman kreeg een complete rondleiding door de zaak. Wiljo liet val alles zien, de productie achter de schermen, de bomvolle koelcel, hoe maak je rollade en gourmetvlees?, en de verkoop in de winkel. Dat deed hij – ondanks de drukte – met een vleugje humor (zie video). Via deze weg wil de redactie van deze site iedereen fijne dagen toewensen. Ook volgend jaar staan we voor u klaar!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven