Kinderen genieten van levende kerststal

RUURLO – De kinderen van basisschool De Driesprong keken afgelopen donderdag hun ogen uit. Op weg naar het kerstdiner troffen zij op het schoolplein een levende kerststal aan. In de kerststal waren o.a. Josef, Maria en het kindje Jezus aanwezig. Buiten liepen schapen, een geit en een pony. De kinderen waren aan het einde van de middag naar school toe gekomen om zoals elk jaar het traditionele kerstfeest met elkaar te vieren. In overleg met de leerkrachten maken de ouders samen met hun kind de gerechten die die avond gegeten worden.

Alle kinderen kwamen in feestkleding op school. Na het zingen van een aantal gezamenlijke kerstliedjes gingen alle kinderen naar hun eigen klas. Daar aten zij met elkaar de heerlijke hapjes op. Aan het einde van de avond waren de ouders van de school welkom om onder het genot van een glaasje glühwein of chocolademelk elkaar fijne kerstdagen toe te wensen.

De kinderen verlieten de school met een kleine attentie in de hand. School wenst iedereen fijne kerstdagen en nodigt alle ouders van De Driesprong uit elkaar in het nieuwe jaar weer te zien bij de vrije inloop. De koffie en nieuwjaar rolletjes staan dan voor u klaar!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven