Opnieuw cursussen in ’t Schilderatelier

EIBERGEN – Na het succes van het afgelopen najaar zullen ook in het voorjaar van 2014 twee nieuwe cursussen ‘Het Schildersatelier’ van start gaan in de accommodatie van de Kruidenhof (bij de Mallumse Watermolen) in Eibergen.

Deze cursus van tien lessen wordt verzorgd door beeldend kunstenaar Inge Meuleman uit Ruurlo. Naast de cursus op de woensdagochtend is er een middaggroep. Het Schildersatelier gaat van start op 5 februari. De cursus is voor een kleine groep deelnemers van maximaal 8 personen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Het Schildersatelier biedt een plek aan mensen die in het schilderen op zoek zijn naar hun eigen richting. Het onderwerp en de techniek zijn vrij. Iedere deelnemer wordt individueel begeleid. Samen met de docent wordt gekeken naar : “Wat boeit mij? Wat zie ik? Wat beleef ik? En hoe geef ik dat vorm?” Iedereen zorgt voor zijn of haar eigen materiaal. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Meer informatie? Neem contact op met Inge Meuleman 06-40326519 en www.tuinenomvantehouden.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven