Sportevent en lifestylebeurs in Eibergen

EIBERGEN – Zondag 22 december van 10.00 tot 17.00 uur organiseert Alivio ‘Sport, Beauty & Wellness’ een Sportevenement en Lifestyle beurs dat plaats vind bij ‘Het Spieker’. De Lifestyle beurs met Ruim 60 standhouders is een inspirerende en verrassende aangelegenheid waar een groot aantal ondernemers hun producten en diensten presenteert. De branches waarin deze bedrijven actief zijn, variëren van sport, mode, trends, gezondheid, muziek en etenswaren tot persoonlijke verzorging. Verder is er ook gedacht aan de … kinderen. Kortom genoeg te beleven op de Lifestyle beurs (gratis toegang).

Het Sportevenement bestaat dit jaar uit meer dan 10 verschillende workshops en groepslessen. Tegen een kleine vergoeding kan men de gehele dag aan het sportevenement deelnemen. Deelname sportevenement: € 10,- inclusief gratis T-shirt en lunch. Voor kinderen t/m 12 jaar: € 5,- inclusief gratis T-shirt en lunch. Opbrengsten gaan naar het goede doel van 3FM Serious Request glazen huis 2013 dat dit jaar aandacht vraagt voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree.

De organisatie van de Lifestyle beurs en het sportevenement is ook dit jaar in handen van Alivio Sport, Beauty & Wellness www.aliviohealth.nl. Daarnaast is vandaag ook bekend geworden dat er een artiest van de Voice of Holland komt optreden deze dag!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven