‘Witzstok’ uitgereikt aan Melvin Bonkink

NEEDE – Zondag 15 december, tijdens de Preski-middag, welke wordt georganiseerd door de jongeren afdeling van NCG de vlearmuze bij café de Ruif, is de vergulde-witzstok uitgereikt aan Melvin Bonkink.  Deze onderscheiding is bestemd voor mensen die zich onderscheidend inspannen voor de Needse jeugd. Jongerenprins Joost en jongerenprinses Joyce mochten deze onderscheiding overhandigen. Melvin Bonkink zet zich al jaren in voor de jeugd van sportclub Neede. Hij is onder andere trainer van de minipups, jeugd coördinator technische zaken en aanspreekpunt voor de stage leerlingen van het ROC van Twente. Tevens is hij jaren trainer van de E, D, C en B jeugd elftallen geweest.

Deze uitreiking had dit jaar een speciaal tintje, doordat de Ruif 30 jaar bestaat. Er waren hierdoor een aantal oud jeugdprinsen en prinsessen van voorgaande jaren uitgenodigd. Deze hebben tevens een jeugdonderscheiding van prins Joost en prinses Joyce ontvangen.

Het was een erg geslaagde middag in een mooi gevulde Ruif.

[nggallery id=4299]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven