Café steekt Beltrumse bikers in het nieuw

BELTRUM – Café Dute heeft recent een groep bikers uit Beltrum in het nieuw gestoken. Ze hebben allemaal een gloednieuw trainingspak gekregen. De club komt al jaren bij Dute over de vloer. Elke zondag – na een tocht van vijftig kilometer – zijn ze in de kroeg te vinden. “Eerst genieten we van een kopje koffie met appelgebak, daarna gaan we over op het gerstenat uit Groenlo. Het is altijd een gezellige boel”, zegt Wiebe Huls. Die gezelligheid heeft er ook toe geleid dat de sporters een nieuw tenue hebben gekregen. Wiebe: ”Laatst zei de uitbater: het lijk wel carnaval, wat een bont gezelschap. Meteen in koor: Regel dan effe een trainingspakkie! Zo gezegd, zo gedaan.” De rijders – Frans Schuring, Ludje v/d Bakker, Martin Howkat, Wiebe huls, Marcel Zieverink, Daniel Berentsen, Martin Franken, en Theo Peters – willen André en Francis via deze weg bedanken.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven