Eerste genomideerden ‘Needien’ bekend

NEEDE – Woensdagavond 15 januari zijn de eerste genomineerden voor de sport- en cultuurprijs Needien bekend gemaakt. Het eerste bezoek werd gebracht aan (outdoor)trainingscentrum de Voshaar in Eibergen. Daar werd sportster Monique Jeremic ‘overvallen’ (zie video). Ze is genomineerd voor de titel ‘sporter van het jaar’. De Needse is jarenlang actief in de survivalsport. De tweede nominatie ging naar de Pasruiters (in de categorie sportploeg van het jaar). Bestuurslid Erik Eggink bezocht paardenpension en trainingscentrum Hermelink. De ‘beruchte’ enveloppe is daar persoonlijk overhandigd (zie foto). De vereniging heeft afgelopen jaar twee grote prijzen in de wacht gesleept. Aankomende dagen gaan de bestuursleden van stichting Needien nog een keer op pad om de andere genomineerden te verrassen. Op 22 maart (zaal Kuppers) weten de genomineerden of ze de prijs hebben gewonnen.

Update donderdagavond 16 januari 21.30 uur:
Sportclub Neede 3 is donderdagavond genomineerd voor de titel ‘sportploeg van het jaar’. Erik Eggink en Hilde Kerperien kwamen de nominatie-enveloppe overhandigen. De spelers werden in 2013 kampioen vandaar de nominatie.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4382]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven