Frühshoppen: Muzikale topper te gast!

HOLTERHOEK – Op zondag 26 januari komt het jaarlijkse Frühshoppen van carnavalsvereniging Bacchus weer aan bod. Café Restaurant Zalencentrum Grenszicht in de Holterhoek (Eibergen) heeft vanaf 10.30 uur haar deuren geopend waarbij CV Bacchus een ieder welkom zal heten.

Het officiële programma gaat om 11.00 uur van start. Terugblikkende op voorgaande jaren, beloofd het wederom een gezellige dag te worden waarbij de diverse carnavalsverenigingen uit Eibergen en omstreken, genodigden en overige belangstellenden hun steentje bij zullen dragen. Deze sfeervolle dag kent een divers en goed gevuld programma. De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door de “Hilgeländer Musikanten”. Deze kapel, bestaande uit ca. 25 enthousiaste muzikanten, zal middels een combinatie van zang en instrumentale hoogstandjes weer zorgen voor de juiste toon.

Tevens zullen de diverse groeperingen binnen CV Bacchus een aantal verrassende acts opvoeren en presenteren de “Grensmarietjes” hun kunnen aan het hooggeëerd publiek. Als kers op de slagroom heeft CV Bacchus een muzikale topper weten te strikken welke het “levenslied” hoog in het vaandel heeft staan en dit dan ook vanaf ca. 14.15 uur zal laten blijken. Hierbij zal het stemgeluid bij een groot aantal van de aanwezigen zeker geactiveerd worden.

De toegang is gratis, het programma loopt tegen 15.30 uur ten einde.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven