Grote foto-reportage over nieuwjaarsduik

Nieuwjaarsduik BorculoBORCULO – Zeker driehonderd inwoners hebben op nieuwjaarsdag deelgenomen aan de jaarlijkse nieuwjaarsduik. Deze werd gehouden in de Hambroekplas. De vele mensen doken rond 14.00 uur het water in. Het weer was geweldig, de zon die scheen, weinig wind, en niet koud. Maar toch was het water maar vijf graden. De deelnemers hadden zich flink uitgedorst, verkleed als zebra’s, beren, en prins Willem Alexander en Maxima. Alle mensen kregen een Unox-muts en een kom heerlijke erwtensoep. Tijdens de duik waren er vrijwilligers van het Rode Kruis aanwezig. Ook zijn er duikers van Calypso ingezet. De organisatie was dik tevreden over de tiende editie. Fotograaf Wim Stevenhagen maakte prachtige kiekjes. Zie de foto-reportage hieronder!

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=4333]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven