Ilse DeLange naar het openluchttheater

EIBERGEN – Ilse DeLange geeft zaterdag 24 mei een concert in het openluchttheater van Eibergen. Het wordt een bijzonder optreden. ‘’Een concert in een openluchttheater heeft iets speciaals met een eigen intieme sfeer’’, vertelt Ilse DeLange.

Ze speelt, zonder pauze, van 21.00 tot 22.30 uur. De poort gaat om 19.30 uur open. Het theater en de bosschages worden met spots uitgelicht en overal hangen sfeervolle solarlampionnen. Tickets kosten in de voorverkoop 32,50 euro (exclusief 1 euro transactiekosten). De online voorverkoop start vrijdag 1 februari en is voorbehouden aan de donateurs. Als er kaarten overblijven gaan die maandag 3 februari via de website www.openluchttheatereibergen.nl  in de verkoop.

Met de cd ‘World Of Hurt’ brak Ilse DeLange op jonge leeftijd door bij een breed publiek. Ze is inmiddels een grote ster. Zo stond Ilse DeLange in Gelredome en was ze de afgelopen maanden te zien als coach in The Voice Of Holland. Haar laatste cd ‘After The Hurricane’ kreeg lovende recensies.

‘’Ilse stond al jaren op ons verlanglijstje. Prachtig dat het is gelukt. Het concert is één van de eerste optredens na haar deelname in mei, samen met Waylon, aan het Eurovisie Songfestival . Dat maakt het extra bijzonder’’, aldus het bestuur.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ilse DeLange naar het openluchttheater”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven