Jong meisje betast: politie zoekt getuigen

EIBERGEN – De politie stelt een onderzoek in naar het onzedelijk betasten van een jong meisje in de bosjes van een speeltuin tussen het Ericaplein en de Gladiolenstraat. Het incident deed zich op zaterdag 4 januari voor. Een meisje in de basisschoolleeftijd was tussen 14.00 en 14.15 uur in de speeltuin aan het spelen. Zij werd aangesproken door een jongen die haar meenam in de bosjes en haar vervolgens onzedelijk betastte.

Hierna is hij weggelopen in de richting van de Leliestraat. De politie werd in kennis gesteld en gespecialiseerde zedenrechercheurs zijn met een onderzoek begonnen. Er is een aangifte opgenomen en nu is er de nodige duidelijkheid over het signalement van de jongen. Hij is tussen de 14 en 20 jaar, heeft een blanke huidskleur en een smal gezicht. Hij wordt op 1.70 à 1.80 geschat en droeg die zaterdag een grijze trainingsbroek met witte strepen/banen aan de zijkant, een grijs met wit sportief vest met capuchon.

Ook droeg hij een baseballpet achterover op z’n hoofd. Tips zijn welkom op 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven