Jongeren verzamelen 1900 kerstbomen!

EIBERGEN/NEEDE – Jeugdigen uit de gemeente Berkelland zijn sinds woensdagmiddag weer een stuk rijker. De jaarlijkse kerstbomeninzameling heeft de gemeente 952,00 euro gekost. In totaal werden er 1907 kerstbomen naar de inzamelpunten gesleept (167 meer dan vorig jaar). Bart ten Hoopen uit Neede had er maar liefst honderd verzameld. Een leuk bedrag! (50,00 euro). Timo Dijkstra en Stan te Hoonte uit Eibergen werden gesponsord. Ze mochten van de EOV de kerstbomen in het centrum ophalen. De kids in Neede hebben de meeste bomen ingezameld (641). Eibergen staat op de tweede plek (450) en in Ruurlo stond te teller op 318 (derde plaats). Borculo (166), Beltrum (93), Geesteren (75), Gelselaar (45), Haarlo (19), Noordijk (33), Rekken (20), en Rietmolen (44).

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Jongeren verzamelen 1900 kerstbomen!”

  1. Ze zijn er ook erg druk geweest samen met hun broertjes en nog een aantal vriendjes die ook uit het dorp/brink en overal de kerstbomen hebben opgehaald. Leuk en goed dat ze leren samenwerken en leren werken voor hun geld!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven