Nieuwe computerzaak in Hagemanstraat

EIBERGEN – Eibergenaar André Ouwendijk heeft een nieuwe computerzaak geopend aan de J.W. Hagemanstraat 9. De (internet)ondernemer is al een tijdje actief met zijn site 123pccenter.nl. “Mijn bedrijf is letterlijk uit zijn jasje gegroeid. Op het laatst stonden de producten in de woonkamer en in de keuken. Dat was voor mij een goede reden om een nieuwe locatie te gaan zoeken.” Ouwendijk heeft in Eibergen een uniek ‘concept’ neergezet. Hij verkoopt geen nieuwe computers maar tweedehands exemplaren. ”Het is zover ik weet de eerste tweedehands-computerzaak in Berkelland.” André geeft aan dat alle pc’s, schermen, notebooks, tablets, van goede kwaliteit zijn. ”Ík koop het schoon in. Dat wil zeggen dat het bij ons nagekeken en verpakt binnenkomt. Het lijkt wel als nieuw!” Meer info is te vinden op www.123pccenter.nl.

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Nieuwe computerzaak in Hagemanstraat”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven