Onderlinge Verzekeringen koopt bank

BORCULO – Onderlinge Verzekeringen (OVM) heeft het kantoorpand van de Rabobank aan de Needseweg in Borculo gekocht en verhuist voor de zomer vanuit Geesteren naar het nieuwe onderkomen. “In Geesteren kreeg de Onderlinge te maken met ruimtegebrek en stonden we voor de keuze: verbouwen of verhuizen”, verklaart Noud Smit, directeur van Onderlinge Verzekeringen Geesteren Gelselaar. “Op dat moment kwam het kantoor van de Rabobank in Borculo te koop vanwege de sluiting van de vestiging per 1 januari 2014. Na zorgvuldig beraad, hebben we besloten het pand aan te kopen. Het gebouw biedt ons alle mogelijkheden.”

De Onderlinge verzekeraar vestigt er een kantoor waar zowel particulieren, agrariërs als mkb’ers terecht kunnen voor financiële producten zoals schadeverzekeringen, levensverzekeringen en hypotheken. Buiten de verhuizing verandert er voor klanten verder niets. De verwachting is dat de Onderlinge voor de zomer vanuit Geesteren naar haar nieuwe kantoor in Borculo verhuist. Na de zomer zal hieraan aandacht worden geschonken.

Verder zal 2014 in het teken staan van het 125 jarig bestaan van de Onderlinge en de geplande fusie met OWM Winterswijk. De geldautomaat van de Rabobank blijft aanwezig aan de buitenkant van het pand in Borculo, maar wordt verplaatst naar de zijgevel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven