Dag na de brand: Onderzoek op camping

persbureau-ginopress__dsc1699REKKEN – In de nacht van woensdag op donderdag 30 januari is er bij een caravanbrand op een camping aan de Oldenkotseweg een dodelijk slachtoffer aangetroffen. De politie en brandweer onderzoeken de identiteit en de oorzaak van de brand. De brand werd omstreeks 23.55 uur via 112 gemeld. Bij de komst van de brandweer stond de stacaravan volledig in brand. De brandweer Eibergen kreeg ondersteuning van de Duitse brandweer en zij wisten te voorkomen dat andere stacaravans vlam vatten. Nadat de brand was geblust werd een stoffelijk overschot aangetroffen. Onderzocht wordt of het om de bewoner van de stacaravan gaat. De technische recherche en de brandweer stellen vandaag een onderzoek in. Daarbij wordt ook gekeken of de oorzaak van de brand achterhaald kan worden. De hele donderdagmorgen is er ter plaatse onderzoek verricht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven