Ongeval: Ambulance redt leven van hond

RUURLO – Dierenambulance (Doetinchem/Winterswijk) heeft dinsdagmiddag (28 januari) na een eenzijdig ongeval op de Groenloseweg het leven van een hond gered. De viervoeter was er ernstig aan toe. Medewerker Gert Wissing kwam snel ter plaatse en ontfermde zich over de hond. “Ik ontdekte al snel dat het dier een gescheurde milt had. In de meeste gevallen is dit levensbedreigend.” De hond werd met spoed overgebracht naar de dierenkliniek in Lochem. “Daar is hij meteen geopereerd. De milt is door een arts verwijderd. Tot op heden gaat het redelijk goed met de hond. Tegen 18.00 uur heb ik nog contact gehad met de kliniek.” Een andere hond en de bestuurder kwam met de schrik vrij. Wij van NUB vinden dat dit ook wel een keer in het nieuws mag komen!

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Ongeval: Ambulance redt leven van hond”

  1. Mooi zo eindelijk eens een keer prachtig nieuws over een dier..
    Er worden veel dieren mishandeld en dan doet dit bericht extra veel goeds.

  2. Goed werk!!

    men vergeet wat voor belangrijk werk deze mensen doen!!
    Dit zou wel eens iets meer gewaardeerd mogen worden!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven