Openbare repetities bij muziekvereniging

BORCULO – In de laatste week van januari houden het harmonieorkest en de drumband van muziekvereniging Volharding uit Borculo openbare repetities. Voor het harmonieorkest is dit op dinsdagavond 28 januari en voor de drumband op donderdagavond 30 januari. Beide repetities beginnen om +/- 19.30uur en worden gehouden in Muziekgebouw Volharding aan de Haarloseweg.

Alle belangstellenden, jong en oud, zijn natuurlijk van harte welkom om deze repetities bij te wonen en Volharding hoopt dat dit voor menigeen een stimulans is (opnieuw) te beginnen met muziek. Beide onderdelen van Volharding zijn deze maand begonnen met nieuwe muziek voor het voorjaarsconcert dat gehouden wordt op zaterdagavond 12 april. D

it concert heeft, omdat Volharding dit jaar 80 jaar bestaat, als thema “de Jaren ‘80”. Ook hier is iedereen natuurlijk van harte welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven