Opening kringloop trekt vijfhonderd man

EIBERGEN – Het liep zaterdagmiddag 4 januari storm bij de nieuwe kringloopwinkel in Eibergen. Vanaf 12.00 uur gingen de deuren voor het eerst open. Zeker vijfhonderd nieuwsgierige mensen kwamen even een kijkje nemen. Ze struinden op hun gemak langs de stellingen met tweedehands producten (onder andere boeken, glas en kleding). Melvin Drenthen (eigenaar) was dik tevreden over de dag. ”De reacties waren goed. We hebben heel wat spullen verkocht. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de komst.” Holland Got Talent zanger Jonie van der Meij gaf tijdens de opening een optreden (zie video). De kringloop is te vinden aan de Olden Eibergsedijk 1a in Eibergen. Geopend van maandag tot donderdag (9.00 tot 17.00 uur). Vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. En zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Foto’s Sam Wedel:
[nggallery id=4343]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven