Slipjacht loopt niet voor iedereen goed af

cid_5addc391-5bd5-4f91-9b92-80d5455ea86clanBELTRUM – De deelnemers aan de slipjacht in Beltrum hadden het zaterdag zwaar te verduren. Door de vele regen was het parcours in Avest en Lintvelde erg nat en drassig. Maar de stoere mannen, paarden en honden lieten zich niet uit het veld slaan. De ruiters moesten heel wat capriolen uithalen om de natuurlijke hindernissen af te leggen. Één ruiter viel tijdens het oversteken van de Slinge van zijn paard. De man raakte niet gewond maar kreeg wel een nat pak (zie foto). Verder passeerden de ruiters een hindernis met deelnemers van de survival welke morgen wordt gehouden. De slipjacht trok door het mooie weer veel publiek. Er werden veel foto’s en filmpjes gemaakt. Ook fotografen Henk Klein Hazebroek en Truus Stotteler waren aanwezig voor NUB. De jacht werd georganiseerd door Koninklijke Nederlandse Jachtvereniging.

Foto’s: Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=4341]

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4340]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven