Succes zorgt voor extra toneelvoorstelling

BELTRUM – Vanwege de succesvolle kaartverkoop is door Toneelgroep D.O.E.K. (Doorgaan Op Eigen Kracht) uit Beltrum, besloten een extra voorstelling te spelen op vrijdag 7 februari 2014. Het toneelstuk “Pension van lichte zeden”, geschreven door Carl Slotboom wordt uitgevoerd onder leiding van regisseur Robert Rinders bij zaal Dute in Beltrum.

Met deze extra uitvoering en de speciaal voor de KBO gereserveerde avond, staat D.O.E.K. vanaf zaterdag 1 februari maar liefst zes keer op de planken. De voorstellingen op 1, 5 en 8 februari zijn reeds uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen nog een kaart kopen voor de voorstelling op zondag 9 februari (14.30 uur) en nu dus ook voor vrijdag 7 februari (20.00 uur). Toegangskaarten voor het stuk zijn te koop bij Café Dute in Beltrum. Een kaartje kost € 6,-.

Het stuk vertelt het verhaal van Cor en Betty die bij toeval de tijdelijke eigenaren van een vegetarisch pension en tevens centrum voor spirituele levenshouding worden. Om geen problemen te veroorzaken besluiten Cor en Betty niet tegen de gasten te vertellen dat zij niet de echte bewoners zijn. Wanneer er echter gemasseerd en gemagnetiseerd moet worden, beginnen de problemen pas goed.

Meer informatie over toneelgroep D.O.E.K. en over het stuk Pension van lichte zeden, is te vinden op de website: www.toneelgroepdoek.nl. Ook is toneelgroep D.O.E.K. te volgen op twitter en facebook.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven