Winnaars kleindierenshow NPV bekend

NEEDE – Op 25 en 26 januari kunnen dierenliefhebbers weer genieten van de grote Spilbroekshow. De NPV staat zaterdag vanaf 10.00 uur voor iedereen klaar. De show is die dag geopend tot 21.00 uur. Zondag zijn bezoekers van 10.00 tot 17.00 uur welkom. De dierenshow wordt gehouden aan de Bleekenweg 14 in Neede.

Vrijdagmiddag zijn de uitslagen bekend gemaakt. Keurmeesters kwamen met onderstaand resultaat. Hoofdereprijzen: Mooiste hoen: G.W. ter Hogt uit Haaksbergen met een Shamo, predikaat fraai. Mooiste dwerghoen: Th. Hulshof uit Vragender met een Leghornkriel (fraai). Mooiste konijn: N.R. Drent uit Wijhe met een Tan (uitmuntend).

Mooiste watervogel: G.J. ten Have uit Diepenheim met een roodschoudertaling (uitmuntend). Mooiste lachduif: Mart Ebbers uit Winterswijk met een lachduif (uitmuntend). Mooiste sierduif: J.W. Krooshof uit Neede met een Engelse drwegkropper (uitmuntend).

Ereprijzen jeugd: Mooiste hoen: Comb. Rick & Bart Slijkhuis uit Neede met een Barnevelder (fraai). Mooiste watervogel: Bram Kolkman uit Neede met een Mandarijneend (fraai). Mooiste konijn: G. Fokkers uit Eibergen met een Tan (fraai).

Mooiste sierduif: F. Hulshof uit Brummen met een Luzerner Goudkraag (zeer goed).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven