Vijf putdeksels gestolen in Borculose wijk

BORCULO – Politie Berkelland doet op dit moment onderzoek naar een vreemde diefstal. In de nacht van 31 december op 1 januari zijn er aan de Spoorstraat in Borculo vijf putdeksels ontvreemd. Wijkagent Eric Knol heeft dit vandaag naar buiten gebracht. Hij zoekt getuigen of mensen die meer weten over deze diefstal. Bel voor tips naar 0900-8844.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vijf putdeksels gestolen in Borculose wijk”

  1. hadden ze die putdeksels nodig voor carbid schieten tja wat een raar volk toch he die zulke dingen uit de grond halen levensgevaarlijk ook nog eens een keer.Je zou er maar over rijden met je fiets toevaliig te diep in glaasje gekeken en pats boem je ligt er of met je nieuwe auto toevallig overrijden vreemde mensen blijf je houden die,denken ze leuk zijn gewoon die putdeksels laten betalen als de daders of dader gepakt wordt wel of geen geld plus een fikse boete hij of zij het wel uit der hoofd laat om zulke dingen te jatten of te stelen erg hoor totaal geen respect voor mede burgers of had wakker schaap overstroming in de kelder hahaahaha grapje

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven