Voertuigen total-loss na flinke aanrijding


RUURLO
– Bij een verkeersongeluk op de Groenloseweg met de Hoge Scheiddijk is zaterdagavond 25 januari een automobilist gewond geraakt. Dit gebeurde na een frontale aanrijding. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Het ongeval gebeurde omstreeks 18.45 uur. De bestuurder van de rode auto reed in de richting van Ruurlo. Een tegemoetkomende automobilist, de groene auto, wilde vanaf de Groenloseweg links af slaan om de Hoge Scheiddijk op te rijden. Tijdens het afslaan verleende deze geen voorrang aan de bestuurder van de rode auto. Een flinke aanrijding was hierbij het gevolg waarvan één van de bestuurders gewond raakte. De hulpdiensten waren snel ter plekke. De brandweer hoefde vrijwel niet in actie te komen en stelde beide voertuigen veilig. Beide auto’s moesten zwaar beschadigd worden afgesleept. De politie stelt een onderzoek in.

Foto’s Jaimy Buunk:
[nggallery id=4415]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven