Vrijwilligers (100) bouwen Spilbroekshow

NEEDE – De NPV-Neede houdt zaterdag 25 en zondag 26 januari haar jaarlijkse kleindierententoonstelling: De Spilbroekshow. U kunt allerlei soorten kippen, konijnen, cavia’s, duiven en eenden bewonderen in de Spilbroekhal in Neede. Circa duizend dieren zijn aanwezig van groot tot klein en in allerlei kleurslagen. Naast dat u de dieren kunt bekijken, zijn er ook dieren te koop.

Vrijdag 24 januari worden de dieren door landelijk erkende keurmeesters beoordeeld. De officiële opening van de Spilbroekshow 2014 en de uitreiking van de hoofd-ereprijzen wordt gedaan door keurmeester Klaas van der Hoek uit Wapenveld. Appie Pasman uit Ruurlo toont het ambacht van stoelmatten en Kwekerij De Hofmaat legt in de zaal een fraaie tuin aan. Voor de jonge bezoekers organiseert de NPV een kleurwedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Ook kunnen zondag de kinderen geschminkt worden.

De NPV-Neede nodigt u van harte uit om deze show te bezoeken. De openingstijden zijn zaterdag 25 januari van 10.00 tot 21.00 uur en zondag 26 januari van 10 tot 17 uur. Leden en donateurs hebben vrije toegang als ze hun NPV kaart laten zien evenals de adverteerders. Kinderen tot en met 12 jaar hebben onder geleide ook gratis toegang.

Zondagavond wordt de sporthal weer ontruimd en schoon opgeleverd. Het bestuur is zeer content dat ze bij het organiseren van deze tentoonstelling geholpen wordt door circa 100 vrijwilligers, zowel leden als niet leden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven