Asbest vrijgekomen bij brand in Borculo

beekvliet-018BORCULO – Bij een grote brand in schuren bij een paardenkliniek in Borculo is dinsdagmorgen 11 februari asbest vrijgekomen. De brand brak even na half uit. Werklieden zagen onder het koffiedrinken de nodige rook. Toen ze gingen kijken bleek een schuur met onder andere hooi, stro en tractoren in brand te staan.  Het vuur greep razendsnel om zich heen. De schuur brandde volledig uit.

Een naastgelegen schuur liep flinke schade op. Een woonhuis met rietendak kon door de brandweer gespaard worden. Bij de brand is asbest vrijgekomen. Team brandonderzoek door onderzoek nar de oorzaak van de brand.

De korpsen van Borculo, Barchem en Lochem werden voor de brandbestrijding ingezet.

[nggallery id=4470]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven