Carnavalsclub ontvangt laatste nominatie

NEEDE – Het was nog even spannend, wie is de laatste genomineerde in de categorie cultuurprijs van het jaar? Maandagavond heeft stichting Needien de laatste nominatie uitgereikt. Het ‘overvalteam’ deed tegen 21.15 uur een inval bij carnavalsvereniging De Vlearmuze. Vrijwilligers van de carnavalsclub werden in ’t Nus ‘overvallen’ (zie video). De nominatie ging naar de galacommissie. Voorzitster Joke Kroon mocht de enveloppe in ontvangst nemen. Hans Niessink: Ieder jaar in januari organiseert N.C.G. De Vlearmuze een spetterende showavond in de sporthal van Neede. Geheel door inzet van vrijwilligers van diverse betrokken carnavalscommissies wordt de sporthal omgebouwd tot een theater. In z’n omvang en opzet een unieke avond voor een dorp als Neede.” Meer info over de sport- en cultuurprijzen op www.needien.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven