Geef je op voor de IDEEbeurs in Eibergen

EIBERGEN – Op 29 maart vindt de IDEEbeurs weer plaats. Dit jaar in de Huve te Eibergen. De IDEEbeurs is een beurs voor de kleine ondernemer en de hobbyist. Tijdens de IDEEbeurs is er de gelegenheid om zijn of haar bedrijf, product of dienst te presenteren. Het gaat erom dat je je bedrijf of hobby onder de aandacht kunt brengen. Voor hen die alleen op verkoop gericht zijn is de beurs niet geschikt.

Nieuw dit jaar is dat er ruimte en gelegenheid is voor het geven van workshops. Neem even contact op omtrent de mogelijkheden en tarieven. De kosten voor deelname bedragen slechts €50,- (incl 21% BTW). Dit in inclusief een beursplek, kopje koffie of thee, lunch, door link naar eigen website op Organisato-site en Social Media aandacht.

Deelnemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Als bezoeker bent u natuurlijk ook van harte welkom, entree is gratis! IDEEbeurs 29 maart 2014 van 11.00 t/m 16.00 in de Huve te Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven