GroenLinks voert campagne in kroegen

RUURLO – In het kader van haar campagne organiseert GroenLinks een ”Rondje Berkelland”. Verdeeld over twee weekenden kunnen inwoners en organisaties uit Berkelland ons opzoeken in vier cafés. Tijdens deze GroenLinks ‘kroegentocht’ zijn de kandidaten aanwezig om vragen te beantwoorden, gewoon eens te bekijken, kennis mee te maken, samen mee op de foto te gaan of wat u ook maar met hen wilt.

Jelle Wierda; ”In ieder geval gaan wij proberen u om te kopen met een drankje en naar believen een hapje. Lijsttrekker Stefan Nijhuis, raadslid Paul Knuvers, commissieleden Jan Lenselink en Henk Sieben, onze nieuwe kandidaten Natasha Kolbeek en Jelle Wierda laten zich aan de tand voelen. Zij gaan graag met u in gesprek.”

Wilt u eindelijk eens weten waarom zij voor het bestemmingsplan buitengebied waren? Vooralsnog tegen het bestemmingsplan voor FrieslandCampina? Voor het verplaatsen van het sportpark de Bijenkamp naar Eibergen? Tegen schaliegaswinning en voor meer investeren in groene energie? Tegen het zwalkende beleid van Samen Anders rondom de thuiszorg? Voor het behoud van voorzieningen als een muziekschool en moderne bibliotheek? Komt u dan langs.

Wanneer en Waar?: 7 maart vanaf 19.30 – 20.30 in café le Mouilleur (Lum) Hofstraat 1, Borculo 8 maart 17.00 – 18.00 in De Lindeboom, Hagen 28 in Eibergen 14 maart 19.30 – 20.30 in De Tapperij, Julianaplein 4 in Ruurlo 15 maart 17.00 – 18.00 in D’n Rooi’n Vos, Wheemerstraat 1 in Neede. Meer info: www.Berkelland.GroenLinks.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven