Honden mogen meedoen aan Eiberrun

EIBERGEN – Nieuw onderdeel bij 16e Eiberrun: 4 Mijl Discus Florijn Dog Run. Hardlopen samen met je hond, hoe leuk is dat. Steeds meer lopers die ook in het bezit zijn van een hond gaan samen lopen. Het werkt motiverend en het is ook nog eens goed voor je hond. Overal in het land duiken zogenoemde canicrossverenigingen op die gespecialiseerd zijn in het hardlopen met honden. Discus Florijn Eibergen, Bertvogel4running en ASV Eibergen hebben de handen ineen geslagen om het hardlopen met hond mogelijk te maken tijdens de 16e Eiberrun van zondag 25 mei, het grootste hardloopevenement van Berkelland.

Er wordt dan ook een nieuw onderdeel toegevoegd aan de wedstrijd: 4 mijl Discus Florijn Dog Run. Hoe kun je meedoen? Om deel te kunnen nemen moet je de nodige ervaring hebben in het samen lopen met de hond. Heb je nog geen ervaring? Dan kan een 10 wekelijkse clinic gevolgd worden bij Bertvogel4running. Let op: voor de clinic met hond is slechts plaats voor 25 lopers. Meer informatie en inschrijven: www.bertvogel4running.nl.

Lopers die reeds ervaring hebben opgebouwd kunnen zich direct inschrijven via de website www.eiberrun.nl Let wel: je moet kunnen aantonen dat je eerder aan een wedstrijd hebt deelgenomen met je hond. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected]. De 3 van de wedstrijd maken kans op een periode gratis voeding voor de hond beschikbaar gesteld door Discus Florijn.

De lopers krijgen tevens nog de gebruikelijke boodschappentas als herinnering. Voor de winkel wordt een speciale waterpost voor de honden geplaatst. Hiervan kan voor, tijdens en na de wedstrijd gebruik gemaakt worden. Meer informatie of vragen? Wedstrijd gerelateerd:  [email protected] 06-45318025 www.eiberrun.nl. Hond gerelateerd:  [email protected] 0545-471319 www.discusflorijn.nl.

Clinic gerelateerd: [email protected] 06-12082067 www.bertvogel4running.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven