LTO Berkelland houdt Lijsttrekkersdebat

HAARLO – De verkiezingen staan weer voor de deur. Politieke partijen in Berkelland kijken op verschillend naar de agrarische sector en de invulling van het platteland. De invloed die zij, op locaal niveau, uit kunnen oefenen is meer dan u denkt. Daarom organiseert LTO-Noord afd. Berkelland op maandagavond 17 februari a.s. een lijsttrekkersdebat. De visie van de politiek op de locale agrarische sector zal uitgelicht worden, waarbij expliciet aandacht is voor de onderlinge verschillen, om zo uw keuze op 19 te vergemakkelijken. De politieke partijen die aan het debat meedoen zijn: CDA, VVD, PvdA, D66, Ondernemend Berkelland, Gemeentebelangen en Groen Links. Deze avond wordt georganiseerd bij HCR Prinssen te Haarlo en start om 20.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven