ME-bus in Eibergen roept veel vragen op

EIBERGEN – Woensdagmorgen 5 februari heeft een ME-bus voor de nodige onrust gezorgd in Eibergen. De wagen werd door meerdere mensen gespot in de Leppinkstraat. NUB: “De telefoon stond roodgloeiend. We kregen veel tips binnen over de arrestatiebus. Voor ons reden genoeg om een fotograaf en verslaggever naar de plek te sturen.” Is er een zware crimineel opgepakt? heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld, of zijn er krakers uit een woning gehaald. Niets is minder waar. Een arrestatieteam was in de leegstaande sloopwoningen gewoon aan het oefenen. NUB geloofde dit in eerste instantie niet aangezien de omwonenden niet zijn ingelicht. Politie Berkelland: ”De oefening is niet aangekondigd in verband met geheimhouding aanhoudingseenheid.”

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=4448]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “ME-bus in Eibergen roept veel vragen op”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven