Nieuwe praktijk open voor mondhygiëne

EIBERGEN – Sinds kort heeft de gemeente Berkelland een vrijgevestigde praktijk voor Mondhygiëne. De praktijk is gehuisvest aan de Kerkstraat 6 in Eibergen en hanteert flexibele openingstijden. Behandelingen kunnen ook ’s avonds, ’s morgens voor 08.00 uur of op zaterdag plaats vinden.

U zult in de nieuwe praktijk worden behandeld door Marcel Verhoog, tevens eigenaar van deze praktijk. Marcel Verhoog werkt al vanaf 1989 als mondhygiënist. Sinds 1998 heeft hij een zelfstandige praktijk voor mondhygiëne in Apeldoorn. Maar wil zich nu graag in de Achterhoek vestigen. Marcel is gespecialiseerd in mondhygiëne, parodontologie en nazorg implantologie. Kwaliteit en een goede mondzorg staan bij hem voorop. Er is veel ruimte voor overleg en het stellen van vragen. Hierbij werkt hij nauw samen met andere zorgaanbieders, zoals tandartsen, parodontologen, kaakchirurgen en huisartsen.

U bent van harte welkom in de nieuwe praktijk als u klachten in uw mond heeft zoals bloedend tandvlees, gevoelige tandhalzen, teruggetrokken tandvlees of tanden en kiezen die van plaats veranderen of los gaan staan. U kunt ook bij Marcel terecht als u last heeft van problemen als een vieze smaak of een slechte adem, tandsteen, plak of aanslag op de tanden of als u zelf niet in staat bent om uw gebit optimaal schoon te krijgen.

De behandeling is altijd volgens afspraak. Omdat veel mensen overdag werken of andere verplichtingen hebben, kan de behandeling ook buiten kantoortijden plaats vinden. U kunt ’s morgens voor 08.00 uur, ’s avonds tot 20.00 uur of op de zaterdag voor een behandeling terecht. Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijzing nodig van de tandarts. Als u een afspraak wilt maken of u meer informatie wenst, dan kunt u telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer is 0545 – 287849 of 06 – 51986741.

Ook kunt u via de e-mail een afspraak maken. Het e-mailadres is [email protected] informatie kunt u ook de website raadplegen www.mhpa.nl.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven