Resco in Ruurlo bestaat precies 30 jaar

RUURLO – Resco viert in 2014 haar 30-jarig jubileum en daar wordt bij stilgestaan. Want als je na 30 jaar, in een economisch zware periode, nog steeds als bedrijf aanwezig bent, dan is dat reden genoeg voor een feestje. Sinds de oprichting in 1984 staat Resco onder leiding van eigenaar Theo Kersten. 15 juni 1984 was de officiële startdatum en nu 30 jaar later kijken wij met gepaste trots even terug.

In ons 30 jaar bestaan heeft Resco groei maar ook krimp meegemaakt. In 1984 begonnen als eenmansbedrijf, later als vennootschap onder firma en in 2012 weer terug naar eenmansbedrijf. Resco heeft periodes meegemaakt van 20 mensen in loondienst maar ook van 1. Voorspoed en tegenspoed wisselden elkaar af. 2014 staat in het teken van “back to basic” maar wel met 30 jaar ervaring en technieken van nu. Resco is een bedrijf die zich gedurende 30 jaar heeft ontwikkeld tot een vernieuwende en vakkundige onderneming.

Resco realiseert opdrachten m.b.t. gevelreinigen, voegwerk, impregneren van gevels, ongediertebestrijding (houtworm, boktor ) en het hydrofoberen van beton in de weg en waterbouw. Resco onderscheidt zich door een zeer directe aanpak, snelheid van werken, deskundige inbreng in de kwaliteit, prettige sfeer en een persoonlijke omgang. Ons uitgangspunt is het leveren van een kwaliteitsproduct volledig afgestemd op de wensen, de doelstellingen en het budget van onze opdrachtgevers in de particuliere en zakelijke markt. Resco beschikt over een modern machinepark, milieuvriendelijk en klaar voor de toekomst. Onlangs is er een nieuw gevelreiniging-systeem in gebruik genomen.

Door het nieuw aangekochte Hot aqua Sand Systeem wordt een kleine hoeveelheid fijn Olivine zand meegezogen in het water en lucht mengsel en met gepaste druk tegen de gevel gespoten. De werkdruk varieert tussen de 9 en 200 Bar, de water temperatuur tussen 0 en 150 graden, deze grote verschillende instelbaarheden zorgen voor een perfect controleerbaar eindresultaat op bijna elk soort gevel en zal bij vakkundig gebruik nimmer tot schade leiden.

De komende 30 jaar willen wij blijven innoveren in gevelreinigingstechnieken, alleen dan blijven wij de concurrentie voor.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven