Sloop Mr. Leppinkstraat start deze week

EIBERGEN – Nog deze week wordt gestart met de sloop van de dertig woningen aan de Mr. Leppinkstraat en Hupselseweg in Eibergen. Sloopbedrijf Bergevoet is, in opdracht van ProWonen, begonnen met de voorbereidingen voor de sloop.

Rondom de woningen wordt al het groen verwijderd en speciaal afgevoerd. In en om de woningen wordt eerst het asbest verwijderd. Daarna zijn de woningen klaar om gesloopt te worden. Binnen drie maanden zijn alle dertig woningen gesloopt en is de grond schoongemaakt.

Op deze plek worden achtentwintig woningen teruggebouwd; twaalf gezinswoningen en zestien levensloopgeschikte woningen. Levensloopgeschikt wil zeggen dat alle belangrijke vertrekken, woonkamer, slaap- en badkamer, zonder traplopen te bereiken zijn. ProWonen wil vanaf juni beginnen met de bouw van de woningen. Alle woningen worden voor verhuur aangeboden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven