Tentfeest carnaval nu in eigen beheer

NEEDE – De Vlearmuze hebben weer een fantastisch vrolijke carnavalsweek op het programma staan. Een week waarin plezier, humor en gezelligheid hand in hand gaan. Het Needse Carnaval is groots en voor iedereen. Nieuw dit jaar: De Vlearmuze organiseren het tentfeest in eigen beheer, hiervoor is de stichting Pipistrello in het leven geroepen. Pipistrello is Italiaans voor vleermuis. Deze ‘feestfabriek’ organiseert alles in en om de tent. Vrijwilligers van de eigen en van bevriende verenigingen uit de buurt maken het allemaal mogelijk.

Goed om te weten: In de tent kan alleen betaald worden met Pipistrellomunten, deze zijn te koop in de tent. Deze Pipistrello munten zijn ook te gebruiken tijdens het dweilen op maandag. De munten van ‘t Haantje zijn alleen nog geldig bij ‘t Haantje en tijdens het dweilen. De Vlearmuze hanteren een streng NIX<18 beleid.

Voor iedereen vanaf 18 jaar zijn er bandjes, elke dag een andere kleur. Let op, legitimatie verplicht. Klik hier voor het programma!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven