Wethouder Fred Mulkens geeft muziekles

RUURLO – Een wethouder die muziekles geeft? Jazeker, in Ruurlo kunnen ze er over mee praten! Fred Mulkens mocht vrijdagmorgen 14 februari op de Kerst Zwartschool even voor muziekdocent ‘spelen’. Als een echte dirigent ging hij tekeer! (zie foto’s). De Berkellanse wethouder en (beleids)ambtenaar Jan Wikkerink waren naar de school gekomen om een indruk te krijgen van het AMV+ programma (Algemene Muzikale Vorming) van stichting Muziek en KunstWijs. De stichting verzorgt de aankomende twaalf weken op alle scholen in Berkelland muzieklessen. Doel: een kwaliteitsimpuls aan het onderwijs in Berkelland. De muzieklessen worden vooral op een speelse manier gegeven. De kidsvan de Kerst Zwartschool hadden de grootste lol (zie foto’s). Meer informatie op www.muziekenkunstwijs.nl.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4475]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Wethouder Fred Mulkens geeft muziekles”

  1. sander van lingen

    eerst alles opdoeken en nu als muziekant je zelf profileren????.

    Hoop dat we nu “samen anders” iets gaan doen.

    Dus SAMEN ANDERS ( anders STEMMEN )

  2. Ja Sander je hebt helemaal gelijk. Muziekschool weg, straks waarschijnlijk Spieker weg. Sportvelden blijven buiten de bebouwde kom. Geen goedkope woningen voor starters. Een veel te groot gemeentehuis, met teveel energiekosten. Inderdaad anders stemmen en hopelijk gaan de mensen dat ook werkelijk doen..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven