Zullen we de borden weghalen?

Ingezonden door een inwoner uit Eibergen: ”Zomaar een ochtend… Hierbij foto’s van de fietsenstalling bij de Pickerhal in Eibergen. Ik vraag me af waarom hier waarschuwingsborden hangen… Bekijk de foto’s maar!”

Foto’s Ingezonden:
[nggallery id=4450]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Zullen we de borden weghalen?”

  1. Misschien een idee om een keer een rampenoefening te houden tijdens de gymles. Zo worden de leerlingen zich waarschijnlijk bewuster van het feit waar ze mee bezig zijn.

  2. Ze zetten de fiets zo neer, dat mensen die na hun komen, eerst fietsen opzij moeten zetten om hun eigen fiets in de stalling te kunnen plaatsen. En het zijn niet alleen leerlingen, s ‘avonds is het net zo erg!!!

  3. @wourens,
    met zo”ń instelling hoop ik niet dat je een keer daadwerkelijk hulp nodig hebt in de sportzaal. Dan kon het wel eens vervelend aflopen en moet je dan maar eens het commentaar horen wanneer de hulpverlening alle fietsen moet verwijderen. Eerst nadenken voor je een emotionele reactie geeft. Dat we jong zijn geweest en dit ook deden geeft natuurlijk geen reden om het niet te veranderen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven