Brandweer blust autobrand in Eibergen

EIBERGEN – Aan de Beukenlaan heeft vrijdagmiddag tegen 15.30 uur een autobrand gewoed. Spuitgasten van brandweer Eibergen rukten uit om de brand te blussen. Het vuur was snel onder controle. De eigenaar van de auto ontdekte de brand en belde 112. “We roken een brandlucht in de woonkamer. We gingen buiten poolshoogte nemen. Al snel was duidelijk dat onze auto in brand stond.” Het voertuig stond onder een carport geparkeerd. De ‘man des huizes’ bedacht zich geen moment en reed de auto onder de overkapping vandaan. Door deze actie kon de brand niet overslaan. Politie Berkelland kwam ook ter plaatse. Agenten doen onderzoek naar de oorzaak. Het is nog niet bekend of er brandstichting in het spel is.

[nggallery id=4577]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven