Café de Libertijn in Eibergen sluit deuren

EIBERGEN – Thijs Boevink – uitbater van café de Libertijn – heeft vandaag bekend gemaakt dat hij gaat stoppen met zijn kroeg. De deuren van het café aan de Kleine Hagen zijn vanaf nu gesloten. In 2010 nam hij de Libertijn over van Nannie en Bram Le Noble. Boevink gaat de zaken netjes afhandelen en hoopt dat er snel een overnamekandidaat komt. Thijs wil iedereen bedanken voor de geweldige tijd! “Ik hoop dat de deuren weer snel open kunnen.”

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Café de Libertijn in Eibergen sluit deuren”

 1. We zijn toch nog kroegen genoeg in Eibergen.
  Of heb ik nu tegen beter in beledigend gereageerd.
  Ik dacht Eibergen er niet slechter van wordt er een kroeg moet sluiten en het is toch zo je thuis de gezelligheid moet zoeken die vind je echt niet elders.
  Je moet zelf de slingers ophangen een ander doet het niet voor je dus ik denk er velen mensen die bij libertijn kwamen nu eens thuis het gezellig maken er ook veel meer mensen bij elkaar blijven want kan me niet voorstellen je gezelligheid in een kroeg vind waar, dan ook nog kleine kinderen zijn soms al helemaal niet goed dus, tja zit wel een kern van waarheid in en drank is tenslotte overal te koop.

 2. Wel meer horeca zaken hier in Eibergen die het niet meer druk hebben en vroeger wel
  En dan heeft het geen zin meer je dan gaat stunten met aanbiedingen en je voor een vast bedrag mag vol eten.
  De betere zaken bieden meer dan dat en die blijven over.
  Paar meter verder dan de libertijn draaien de horeca zaken wel
  Jammer voor de Libertijn

 3. Wat een k*t reacties. Thijs….sterkte de komende tijd. Ennuh Johanna….neem er nog eentje pppffffff wazig mens.

 4. Het is en blijft jammer dat zo iets dicht gaat en wat betreft de reactie van johanna volgens mij kom je nergens je zit de hele dag achter de geraniums. saai hoor

 5. Olga Kluivers

  Ik heb fantastiche herrinneringen aan de Libertijn, mooie samenkomsten, de traditionele tequila met m,n ouders op de zondag met iedere kermis. Verjaardagen, bruilofsfeesten, nafeesten, lekkere biertjes, muziek familie en vrienden en dansen. Ik vind het jammer dat De Libertijn gaat sluiten en hoop , van ganse harte, dat iemand het overneemt, zodat, wanneer ik op bezoek kom, er nog een leuke avond kan doorbrengen. Zet ,m op Eibergenaren! Liefs vanuit Mexico! Een kus voor jullie allemaal, Olga.

 6. thijs boevink

  De reacties die er wel toe doen, doen me des te meer Monique! Er word snel werk van gemaakt om een nieuwe uitbater te vinden en heb er ook alle vertrouwen in dat dat snel goed komt! Libertijn-gangers maak jullie geen zorgen! Het kómt goed! Bedankt voor alle gezellige momenten! Groeten Thijs

 7. Jammer! Zo blijkt maar weer dat een kroeg goed aan het draaien krijgen nog niet zo makkelijk is. Dat is vooral keihard werken en slimme keuzes maken. Hopelijk krijgt de volgende uitbater het wel voor elkaar.

 8. Jammer Thijs dat het niet gelukt is, maar we wensen je succes met het vinden van een nieuwe uitbater en een nieuwe baan.

 9. Jerrel Bosman

  Jammer dat de Lieb dicht gaat Thijs. Ik wil je in elk geval veel succes wensen met wat je ook in de toekomst gaat doen. We spreken elkaar snel weer maat!

 10. Cor Klaverkamp

  Jammer, heb zeer leuke herinneringen aan de Libertijn. Kwam er in 1986/1987(!) als dienstplichtig militair (zeer) regelmatig. De tijd van een hardgekookt ei als snack. Geweldige tijd! Werd toen nog gerund door ene (mw.) Gerrie/Gerry. Kan iemand zich deze dame ook nog herinneren en mij melden hoe het met haar gaat?
  Bedankt voor de reacties en ik hoop dat de libertijn blijft voortbestaan. Ik hoop er namelijk op (korte) termijn eens een biertje te gaan drinken.
  Cor uit Schiedam

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven