Demo synchroonzwemmen in zwembad

BORCULO – Zaterdag  (15 maart) zal het synchroonteam van Schuurman BZC een demonstratie zwemmen in zwembad ’t Timpke te Borculo. Dit zal worden gedaan in de pauze tussen 2 waterpolo-wedstrijden van Heren 1 en Heren 2. De demo zal starten om 19.15 uur en duurt ca. 15 min. Op een compilatie van muziek zullen alle meisjes van de vereniging een gedeelte van hun uitvoering laten zien die ze in juni in wedstrijden zullen gaan zwemmen. De toegang is vrij.

Het synchroonteam bestaat op dit moment uit 21 meisjes, de jongste is 8 jaar en de oudste is 17 jaar, 9 van hen zijn woonachtig in Ruurlo. De 3 beginners van het team zwemmen dit jaar nog geen wedstrijden. Zij hebben op 1 maart hun eerste synchroon-diploma gehaald met hele goede punten. Ook zij zullen een stukje uitvoering laten zien. Twee meisjes van het team horen bij de besten van de regio en zwemmen ook in het districtsteam van regio Oost.

Speciaal voor deze uitvoering zijn voor het hele team nieuwe uitvoeringsbadpakken gemaakt. Wil jij het ook eens proberen? De trainingen zijn op donderdag van 17.30 – 19.15 en zaterdag van 10.00 – 13.15 uur. Als je een keer wilt meedoen, neem dan contact op met Gerdi Rouwenhorst (0573-453346).

Voor meer informatie zie ook onze website www.schuurman-bzc.nl/synchroon

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven