Flinke aanrijding Hengeloseweg in Ruurlo

RUURLO – Op de kruising Zelhemseweg (N315) met de Hengeloseweg in Ruurlo heeft dinsdagmiddag (17.30 uur) een flinke aanrijding plaatsgevonden. Één van de getroffen automobilisten is met nek- en rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De andere automobilist kwam met de schrik vrij. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd na het ongeval. Brandweer Ruurlo heeft politie Berkelland geholpen met het bevrijden van de gewonde bestuurster. Ze werd met een speciale wervelplank overgedragen aan het ambulancepersoneel. De zilveren Ford kwam uit de richting van Hengelo, de automobilist zag de auto vanuit Ruurlo, die richting Zelhem reed (blauwe Renault) over het hoofd. Met als aanrijding tot gevolg. Een sleepbedrijf heeft de auto’s opgehaald.

Foto’s Jaimy Buunk:
[nggallery id=4566]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Flinke aanrijding Hengeloseweg in Ruurlo”

  1. boem is ho de meeste ongelukken gebeuren door effe niet op te letten of er staan bomen zo dat je er amper langs kan kijken omdat als je het goed wilt zien toch een stukje over de haaien tanden moet gaan staan anders kan je het slecht zien vooral als je vanaf Zelhem moet kijken.
    Dan zit ongeluk in klein hoekje.
    Als je op de parrarellweg rijd vanaf Groenlo naar winterswijk en je moet er de weg oversteken zelfde laken een pak levensgevaarlijk om langs die bomen te kijken vooral als de zon laag staat maar,als er geen grote ongelukken gebeuren is toch een wonder elke dag weer.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven