Gratis voorjaarsrijdag bij ‘De Seinpaal’

RUURLO – In het kader van de Modelspoordagen houden de leden van spoorwegmodelbouw- vereniging “De Seinpaal” een voorjaarsrijdag. In en om de clubruimte kunt u kennismaken met enkele bouwers. Zij laten u graag zien hoe een en ander gerealiseerd wordt. Alle modelspoorbanen zijn weer in vol bedrijf. Gasten die een LGB-trein bezitten worden van harte uitgenodigd om hun “ijzeren ros” een tochtje te laten maken door het grote Mexicaanse rotslandschap waar ook de Desert Express en Thomastrein rijden.

Het gedeelte waar de diverse modelspoorbanen te bezichtigen zijn, is op zondag 30 maart a.s. van 10.00 uur tot 17.00 uur gratis toegankelijk. Bezichtiging van het Cactuspark kost de normale entree. U kunt dan tevens genieten van de overige bezienswaardigheden zoals: “Kunst tussen cactussen met als thema: Realisme in Flora & Fauna”, voormalig boerenleven, Cactuspiramide, vogels en konijnen.

Voor meer informatie: Familiepark CactusOase. Tel.: 0573 451817 e-mail: [email protected] website: www.cactusoase.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven